Afvaleilanden

Bij MBCO kun je verschillende soorten afvaleilanden huren voor uiteenlopende projecten.

Een schone omgeving is van invloed op iedereen en zorgt voor een prettige leefomgeving. Onze afvaleilanden zijn ideale ambassadeurs voor een schone openbare ruimte.
Met onze diverse afvaleilanden moedigen wij namelijk het inzamelen van de verschillende afvalstromen aan en wordt het nog makkelijker om afval gescheiden in te leveren.

Onze afvaleilanden kunnen ingezet worden op o.a. evenementen en festivals, terreinen, stranden, in steden, parken, openbare ruimtes e.d. Hierdoor wordt er milieubewust gewerkt en wordt hergebruik mogelijk gemaakt.
Alle afvaleilanden kunnen gehuurd worden met én zonder bijbehorende afvalbakken!

Afvaleilanden voor events
Een schoon evenemententerrein draagt bij aan het imago van evenementen en het geeft bezoekers sneller een positief gevoel. Opvallende afvalvoorzieningen, het liefst voorzien van een positieve boodschap of aanwijzing werken mee aan het vergroten van de motivatie van bezoekers om hun afval gescheiden weg te gooien. Er is gebleken dat meerdere kleine, opvallende afvalbakken beter werken dan enkele hele grote. Dus om een evenement schoon te houden, is het belangrijk bezoekers zo goed mogelijk te faciliteren om hun afval gescheiden weg te gooien.

Afvaleilanden customizen
Bij alle afvaleilanden is het mogelijk om gepersonaliseerde banners te plaatsen. Denk hierbij aan reclame-en/of sponsormogelijkheden. Dit levert een positieve bijdrage aan de motivatie van mensen om hun afval (gescheiden) in te leveren. Samen houden we schoon!

Vraag direct online een offerte aan voor het huren van afvaleilanden
Liever persoonlijk advies? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee!

Afval scheiden wordt steeds belangrijker. Daarom bieden wij diverse soorten afvaleilanden aan, met én zonder bakken!

Menu